Wall&Water waterdichte panelen

Wilt u meer informatie? Vul in en wij nemen contact op

Wall&Water

Een unieke collectie wandpanelen die schoonheid en efficiëntie moeiteloos combineert: dat is Wall&Water. Modern, retro of klassiek? Met keuze uit talloze structuren, tegeleffecten en afwerkingen, is elke stijl mogelijk!

Een gladde muur

Wall&Water wandpanelen zijn voorzien van een uniek en sterk locksysteem. Het resultaat: een gladde muur zonder zichtbare voegen. Duurzaam en eenvoudig (zelf) te plaatsen.

Eenvoudig installeren

Wall&Water kan u droog installeren, waardoor u geen tijd verliest. De panelen zijn heel onderhoudsvriendelijk. Perfect voor nieuwbouw of renovatie!

WALL&WATER: WATERDICHTE PANELEN

De Wall&Water collectie is ideaal voor vochtige ruimtes.

De panelen zijn bestand tegen rechtstreeks contact met water, wat hen de Scandinavische ‘Wet Room’ goedkeuring opleverde. Perfect voor de badkamer dus. Meer zelfs: Wall&Water is zelfs bestand tegen intensief gebruik in openbare douches en kleedkamers.

De voordelen van onze panelen:

  • Trendy tinten en texturen
  • Sterk en slijtvast
  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten

Het is de enige technologie die u zo snel en gemakkelijk het effect oplevert van een tegelwand. En dit zonder knoeien met voegmortel. De wanden zijn zo gebruiksvriendelijk, hygiënisch en duurzaam, dat we er voor privégebruik levenslang garantie op geven. Deze duurzame panelen bestaan uit een laag hogedruklaminaat (HPL) boven zeven lagen multiplex.

Voor meer informatie over Wall&Water kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via info@remaglo.com of +31 (0)416 – 34 85 79.